Over Assy

Assy Luizenkam
Assy Luizenkam
Assy Luizenkam
Cover voor
Assy Luizenkam

Assy is een Argentijns merk. Het is een luizenkam die wordt gezien als de beste in zijn soort. The Guardian noemde het bijvoorbeeld “de Rolls Royce onder de luizenkammen”.

De Assy Luizenkam, zowel het product zelf als de technologie, is wereldwijd gepatenteerd. Assy was de pionier op het gebied van hoofdluis verwijdering, en heeft zich steeds weer ontwikkeld tot de beste luizenkam ter wereld.

Assy is o.a. zo goed door de unieke MicroSpirals (spiraalgroeven) die stuk voor stuk door middel van lasertechnologie symmetrisch naast elkaar geplaatst worden. De spiraalgroeven zorgen er niet alleen voor dat de luizen verwijderd worden, maar ook dat de neten worden gedood. Daarnaast worden ook de achtergebleven schillen weggenomen. Hierdoor is Assy zeer effectief, het verwijdert luizen en neten 100%, 100% natuurlijk!

De voordelen van de Assy Luizenkam

Unieke spiraalgroeven

De Assy Luizenkam is gemaakt van zeer nauwkeurige gelaste tanden (Laser Technology) met spiraalgroeven. De punten van de kam zijn goed afgerond zodat voorkomen wordt dat de hoofdhuid en het haar geïrriteerd raken. De afstand tussen de tanden is afgestemd op het verwijderen van de hoofdluis en de kleinste neten. Deze unieke MicroSpirals verwijderen en vernietigen luizen en neten met een minimum aan kammen. De MicroSpirals hebben microscopische randjes die de luizen en neten breken. Hierdoor krijgen nieuwe luizen geen kans.

Natuurlijk en preventief

Veelvuldig gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid van met name kleine kinderen. De chemische stoffen kunnen door de hoofdhuid heen dringen en in de bloedbaan en het zenuwstelsel terecht komen. De Assy Luizenkam is het natuurlijke alternatief dat veilig en 100% effectief is, ook wanneer kinderen allergisch of overgevoelig zijn. Zowel neten als luizen worden uit het haar verwijderd en vernietigd. Ten tijde van een luizenplaag kamt u preventief uw kind en wordt een eventuele besmetting in de kiem gesmoord.

Perfecte afstand tussen de lange tanden

Neten zijn ovaal gevormd 0,5 mm lang tot 0,3 mm breed en stevig bevestigd aan de haarwortel met een sterke lijm. Daardoor zijn ze moeizaam te verwijderen. De Assy Luizenkam is smaller dan de kleinste neet waardoor de neten volledig uit het haar verwijderd worden. De lengte van de tanden vergroot het te kammen oppervlak en is effectief voor alle soorten haar: dik, dun, kort, lang en krullend. Het haar kan gekamd worden zonder dat het uitgetrokken of afgebroken wordt.

100% effectief

Assy zorgt ervoor dat de luizen en neten 100% effectief verwijderd worden.

Duurzaam

De kam is gemaakt van roestvrij staal en heeft daardoor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. Assy gaat wel 5-10 jaar jaar mee.

Voor elk haar type

Assy heeft lange tanden en is bewezen effectief bij elk type haar; kort, lang, dun, dik en vol.

Eenvoudig schoon te maken

Het roestvrije chirurgisch staal, dat gebruikt is om de Assy Netenvreter te produceren kan uitgekookt worden. Daardoor kan de hele familie de kam gebruiken zonder het risico te lopen besmet te raken. Op de handgreep zijn antislip stroken aangebracht zodat hij stevig in uw hand ligt.

Goedkoop en gemakkelijk

Door de kam te reinigen kan hij gebruikt worden door het hele gezin. Omdat kammen met de Assy Luizenkam volstaat, hoeven er geen aanvullende chemische middelen of lotions worden aangeschaft. Daarbij opgeteld de extreme duurzaamheid van het product, maakt het een zeer economische optie.

icon

Kindvriendelijk

icon

Verwijdert 100% alle luizen en neten

icon

100% natuurlijk, geen chemicaliën

Koop jouw Assy Luizenkam bij: