Hoe gebruik je de Assy Luizenkam?

Cover voor

De Assy Luizenkam is een effectief product in de strijd tegen hoofdluis. Zonder chemicaliën en alleen met de Assy Luizenkam, kun je luizen en neten 100% verwijderen. De kam is geschikt voor ieder haartype, is kindvriendelijk, heeft een perfecte afstand tussen de tanden van de kam die unieke microspirals bevat en is gemaakt van roestvrij staal.

Om 100% effectief de luizen en neten te verwijderen, is het belangrijk om de kam op de juiste manier te gebruiken. Hieronder beschrijven we in vijf eenvoudige stappen, hoe je de Assy Luizenkam het best kunt gebruiken om zo effectief mogelijk de luizen en neten te verwijderen.

Het dagelijks uitkammen (gedurende 2 weken) van de luizen en het verwijderen van neten voorkomt dat uitgekomen nimfen uitgroeien tot volwassen luizen en dat er nieuwe eitjes gelegd worden.

Eenvoudig gebruik van de Assy Luizenkam

Stap 1: Borstel het haar met een gewone kam of borstel en maak het vrij van klitten. Kammen gaat heel goed in enigszins nat haar, en haar waarin conditioner is aangebracht.

Stap 2: Pak steeds een pluk haar en kam het vanaf de wortel tot het einde van de pluk.

Stap 3: Houd de kam regelmatig onder stromend water waarbij je de tanden een beetje spreid. Doe de stop in de spoelbak zodat je kunt controleren of er luizen zijn.

Stap 4: Vestig extra aandacht op de nek en achter de oren.

Stap 5: Reinig de luizenkam d.m.v. kokend water.

Tip: Zorg ervoor dat de ongekamde delen zo min mogelijk in aanraking komen met de gekamde delen.

Cover voor
Hoe gebruik je de Assy Luizenkam in 5 eenvoudige stappen
icon

Kindvriendelijk

icon

Verwijdert 100% alle luizen en neten

icon

100% natuurlijk, geen chemicaliën

Koop jouw Assy Luizenkam bij: